Bouwen en keuren van tankinstallaties Dienstenpakket van installatiebedrijf Paul van Dam

Ons dienstenpakket bestaat onder meer uit

  • Installatie van bovengrondse tankinstallaties
  • Installatie van brandstofopslag
  • Keuren van was- en tankplaats
  • Afkitten van was- en tankplaats
  • Verhuur van IBC’s
  • Jaarlijkse watersludgecontroles
  • Verkoop van slangen, pompjes, pistolen, appendages en registratiesystemen

Wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel 0348 – 562285 of mail dan voor meer informatie.

Contact met Paul van Dam

Installatie en keuring

Paul van Dam installeert bovengrondse tankinstallaties en brandstofopslag naar de KIWA-wet- en regelgeving. Zo heeft u de garantie dat u een complete en betrouwbare installatie op uw terrein heeft staan. U heeft de keuze uit tanks voor mobiele opslag of stationaire opslag. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring binnen het vakgebied kunnen wij u begeleiden en adviseren gedurende het hele proces. Zo bouwen wij altijd een tankinstallatie die geheel voldoet aan uw wensen én de wettelijke voorschriften.

Wij keuren wasplaatsen, tankplaatsen, IBC-containers en watersludges. U bent verplicht deze periodiek te laten keuren. Uiteraard is een combinatie-keuringsafspraak mogelijk. Is uw tank ouder dan 15 jaar? Dan raden wij u aan de tank inwendig te laten coaten. Ook dat doen wij graag voor u.

Contact met Paul van Dam

IBC-container huren?

Huur uw IBC-containers bij installatiebedrijf Paul van Dam. IBC-containers zijn bij wet transportverpakkingen. Dit betekent dat u boven de 1.000 liter niet zomaar met een IBC-container de weg op mag als u niet de juiste diploma’s heeft. Verhuur van IBC-containers inclusief transport is ook mogelijk in overleg (kosten op aanvraag).

Contact met Paul van Dam